Laatste nieuws

Vastberaden en creatief: meet business developer Marianne Vols

Werken bij Spryng
Vastberaden en creatief: meet business developer Marianne Vols

Als Marianne iets in haar hoofd heeft, dan is zij vastberaden om dit ook te bereiken. Zo had deze Belgisch-Limburgse Sprynger zichzelf een doel gesteld: voor haar 27e verjaardag emigreren naar Nederland. Op de dag na haar 27e verjaardag werd ze gebeld door Spryng’s Operationeel Manager Sara die haar een aanbod deed om bij Spryng te komen werken. Missie geslaagd! 

In dit artikel in de serie ‘Meet a Sprynger’, ontmoet Marianne Vols, Business Development Manager voor België en Luxembourg. In haar rol is ze verantwoordelijk voor het uitbouwen van de marktpositie van Spryng in de BELUX regio. 

Rotterdamse goes Amsterdam

Voordat Marianne het aanbod van Spryng accepteerde, ruilde Brussel voor haar eerste Nederlandse liefde, Rotterdam. Marianne ontdekte de stad toen ze er twee jaar geleden ging studeren aan de Erasmus University in het kader van een exchange programma.

“Ook Amsterdam heeft niet één leuke centrale plek. Alle wijken hebben hun eigen karakter.”

Hoewel Rotterdam en Amsterdam onder andere op voetbalvlak rivaliserende steden zijn, ondervindt Marianne hier geen hinder van. “Ook Amsterdam heeft niet één leuke centrale plek. Alle wijken hebben hun eigen karakter.” Zelf komt ze graag in de Pijp, de Jordaan en Oud-West.

Marianne is verrukt over haar nieuwe thuis in Amsterdam. Hoewel ze haar familie en vrienden in België mist, is ze enthousiast over de nieuwe ervaringen en mogelijkheden die ze in deze stad heeft. Ze waardeert de culturele diversiteit en de dynamische sfeer van Amsterdam, en geniet van de talloze restaurants, cafes en attracties die de stad te bieden heeft. Hoewel ze de Belgische bieren, Hasseltse jenever en echte Vlaamse frieten mist, heeft ze ontdekt dat Amsterdam een diverse gastronomische scène heeft.

Business developen en part-time hondenspotter 

Andere dingen die de Vlaamse business developer graag doet als ze geen business aan het developen is: het luisteren naar podcasts, 90’s klassiekers of Franstalige muziek en sporten. Misschien nog wel belangrijker voor Marianne is de liefde voor de beste vriend van de mens, honden. Deze steekt ze niet onder stoelen of banken. Watch our words: binnen een aantal jaren komt er een hond in het leven van Marianne. 

Ze is opgegroeid met honden en haar ouders hebben nog steeds twee labradors. Als ze haar ouders belt, wordt de hond zenuwachtig omdat ze denkt dat de Marianne in de buurt is. Voor nu neemt ze (helaas) genoegen met de honden die ze tegenkomt in het Vondelpark én Spryng’s part-time office dog Gijs. To be continued… 

Sterke connectie met geboorteland België

Het leuke aan de job bij Spryng is dat Marianne, hoewel ze in Nederland woont, sterk contact behoudt met haar geboorteland. Dagelijks staat ze namelijk in contact met Belgische klanten om ze te adviseren hoe ze het best gebruik kunnen maken van de messaging diensten van Spryng. België is een tweetalig land en ze spreekt daarom ook nog elke dag Vlaams én Frans. 

In korte tijd is ze uitgegroeid tot een expert op het gebied van communicatie en interoperabiliteit binnen de Belgische zorgsector

Haar expertise ligt voornamelijk in de zorg- en tech sector. Voordat ze bij Spryng aan het werk ging had de Vlaamse geen achtergrond in healthcare. In korte tijd is ze uitgegroeid tot een expert op het gebied van communicatie en interoperabiliteit binnen de Belgische zorgsector. Een bijkomstigheid waarvan ze vooraf niet had gedacht dat ze dit zo gaaf zou vinden. 

De job als business developer biedt veel mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Niet alleen het ontwikkelen van expertise binnen diverse sectoren, maar ook het ontdekken van alle aspecten van sales. Daarnaast is elke business developer bij Spryng tevens sterk betrokken bij marketing en de positionering in de verantwoordelijke markt. In die hoedanigheid werkt ze ook aan website updates, e-mailcampagnes en success stories. Iets wat haar ook goed af gaat. 

Genoeg gepraat over werk. Terug aan het werk! Marianne, bedankt voor je inzet! 

 

Heeft Marianne’s job uw interesse gewekt? Of lijkt het u leuk om te werken met Marianne? In beide gevallen adviseren wij u om onze job page te raadplegen. Wij zoeken namelijk altijd talentvolle collega’s! 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws