Onze missie

De groenste SMS leverancier van Europa worden

Bij Spryng geloven we in een groenere toekomst. We zetten ons in voor duurzaamheid door voortdurend te innoveren en duurzame initiatieven te nemen. Samen met onze klanten en partners werken we aan een toekomst waarin elke verzonden SMS bijdraagt aan een schonere planeet. Stap voor stap, bericht voor bericht, bouwen we aan een duurzame wereld.

SMS is één van de duurzaamste vormen van communicatie

Lid van MVO

Plant-A-Tree project

Spryng X Life Terra

Plant-A-Tree project

Voor elke nieuwe klant die slechts 1.000 SMS credits koopt adopteren wij een boom in naam van jouw organisatie. Nadat je klant bent geworden, kun je een boom adopteren op een locatie naar keuze! Je krijgt de kans om het leven van jouw boom te volgen en getuige te zijn van de tastbare impact die de boom maakt. De boom die je krijgt is door Life Terra geplant op strategische locaties. Een gevarieerde mix van boomsoorten is essentieel voor hun plantplan. Ze geloven sterk in “de juiste boom op de juiste plaats”.

Lees meer over Life Terra's missie

Spryng X MVO Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als partner van MVO Nederland sluiten we ons aan bij een netwerk van vooruitstrevende bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. MVO Nederland biedt ons toegang tot waardevolle kennis, innovatieve ideeën en best practices die ons helpen onze duurzaamheidsdoelen (binnen en buiten ons bedrijf) te bereiken.

Lees meer over MVO

SMS als duurzaamste communicatie – middel

Wist u dat SMS het meest milieuvriendelijke communicatiemiddel is? In vergelijking met andere methoden zoals e-mail, heeft SMS een veel lagere ecologische voetafdruk. Het versturen van een SMS verbruikt minder energie en veroorzaakt minder CO2-uitstoot. Daarnaast helpt SMS papierverspilling verminderen door een digitaal alternatief te bieden voor papieren communicatie. Samen maken we een verschil, bericht voor bericht.

Vragen?

Kom met ons in contact!

Wilt u klant worden van Spryng en zo bijdragen aan het milieu met uw persoonlijke boom? Of wilt u graag meer te weten komen over Spryng’s duurzaamheidsinitiatieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!