Laatste nieuws

BeWell Innovations: “Wij zetten SMS in om patiënten veilig te laten inloggen”

Gezondheidszorg
BeWell Innovations: “Wij zetten SMS in om patiënten veilig te laten inloggen”

Het Belgische BeWell Innovations is precies wat de naam al doet vermoeden, want met de digitale diensten van dit vooruitstrevende bedrijf worden veel mensen geholpen. Artsen, verpleegkundigen én patiënten. BeWell biedt namelijk geïntegreerde en op maat gemaakte toepassingen en hulpmiddelen voor elke fase van het patiëntentraject. Waarbij SMS ervoor zorgt dat zij veilig kunnen inloggen. 

Het digitale platform van BeWell Innovations heet Well@Home. Hier worden patiënten begeleid via zorgtrajecten die door een zorgteam zijn opgestart. Patiënten via ‘Virtual Care’ opvolgen in hun thuisomgeving biedt veel voordelen voor alle betrokkenen. Ook de overheid en ziekteverzekeraars ondersteunen deze digitale patiëntenondersteuning, Want het bespaart tijd en geld en is voor patiënten vaak veel prettiger. BeWell Innovations ondersteunt met haar digitale diensten dus patiënten en ontlast zo tegelijkertijd de zorg.

Waar zetten jullie SMS voor in?

“Wij zetten de SMS diensten van Spryng in om patiënten op een veilige manier te laten inloggen op ons digitale platform Well@Home. Dit gebeurt via Two Factor Authentication, ofwel het 2FA principe.” 

Wat zijn de resultaten?

Er werd getracht een verhoogde zekerheid te bieden aan het versturen van SMS berichten. Nadat wij de SMS API van Spryng hebben geïntegreerd, is de betrouwbaarheid van de SMS leveringen aanzienlijk verhoogd.”

“We zijn ervan overtuigd dat door de samenwerking met Spryng onze SMS-belevering steeds gegarandeerd wordt naar de eindgebruiker.” Joris Wille, CEO BeWell Innovations


Zijn er nog meer plannen voor het gebruik van SMS?

“Wij willen onze digitale diensten graag uitbreiden naar andere landen in Europa. Maar ook naar het Midden-Oosten en Zuid-Oost Azië. De betrouwbaarheid van de SMS services maakt deel uit van het volledige proces, zodat een juiste partner zoals Spryng noodzakelijk is voor BeWell Innovations, om ons platform optimaal te gebruiken.” 

Waarom is Spryng gekozen als SMS provider?

“Spryng leverde de hoogste betrouwbaarheid in het afleveren van SMS berichten. Dat deed ons kiezen voor Spryng.”

Meer weten over slimme SMS toepassingen?

Slimme organisaties zoals BeWell Innovations gebruiken SMS als snel en veilig communicatiemiddel. Want SMS helpt bij verificaties, promotionele acties, afspraakherinneringen en om bijvoorbeeld actuele (bezorg)informatie te delen. Daarmee maakt SMS het leven van veel mensen en bedrijven een stuk makkelijker. Wilt u ook weten wat SMS voor u kan betekenen? Spryng vertelt u daar graag meer over. Geheel vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met ons op via info@spryng.be of +32 25 88 19 31. 

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws