Hoe kan ik een account aanmaken?

Support • Registratie • Hoe kan ik een account aanmaken?

Om een account aan te maken gaat u naar home en klikt u op de knop REGISTREER NU! Vervolgens geeft u uw gebruikersnaam, uw e-mailadres en uw wachtwoord aan, accepteert u de OPTA regels en algemene voorwaarden en klikt u op de knop registreren. U ontvangt een e-mail met daarin een link. Om uw account te activeren moet u op deze link klikken en u bent klaar. U kunt vervolgens met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.