Partners

Onze SMS integraties

Spryng heeft kant-en-klare koppelingen met tientallen softwaresystemen. Voor het simpel versturen van SMS. Check in onderstaand overzicht of wij ook een koppeling hebben met uw systeem

Cryptshare

Met Cryptshare kunnen e-mails en bestanden van elke grootte ad hoc worden uitgewisseld – eenvoudig en veilig, met controleerbaarheid en tegen lage kosten.

Yellow Yard

De recruitment software van Yellow Yard helpt organisaties in uiteenlopende sectoren met het winnen van tijd en het verbeteren van recruitment processen.

Syntess

Syntess Atrium is praktijkgerichte ERP-software voor de moderne technische dienstverlener. Ontstaan vanuit een installatiebedrijf komt alle ervaring samen in één totaalsysteem.

SAP

SAP staat voor Systemen, Applicaties en Producten in dataverwerking. Ofwel, effectieve managementsystemen om bedrijven optimaal te laten presteren.

PinkRoccade

PinkRoccade levert diverse IT-oplossingen voor digitaliseringstrajecten binnen de sectoren Healthcare en Local government.

OTYS

Het recruitment platform van OTYS zorgt voor efficiënter werken, het aantrekken van meer kandidaten aan te trekken en betere matches.

Insocial

Insocial helpt om van klanten fans te maken. Met inzichten in de belangrijkste verbeterpunten voor uw bedrijf, op basis van complete klantenfeedback.

Centric

Europese IT-dienstverlener op het gebied van procesoptimalisatie, IT-outsourcing en beheer, Business Process Outsourcing en Staffing.

AssistYou

Digitale voice oplossingen voor een breed scala aan klanten. De innovatieve spraaktechnologie maakt interactie met klanten efficiënt, eenvoudig en menselijk.