Laatste nieuws

Mainframe Monkey lanceert SMS via Spryng voor miljoenen Odoo-gebruikers wereldwijd

Nieuws
Mainframe Monkey lanceert SMS via Spryng voor miljoenen Odoo-gebruikers wereldwijd

Mainframe Monkey, Belgische integratiepartner voor Odoo, gaat in zee met messaging provider Spryng om hun SMS-functionaliteit beschikbaar te maken in Odoo. De koppeling van Spryng aan Odoo stelt organisaties in staat om inzicht te krijgen in hun SMS-verkeer met een transparante reporting. Bovendien is Spryng de eerste SMS leverancier uit Europa, wat bedrijven helpt om aan de hoogste Europese security standaarden te voldoen. De koppeling is vanaf vandaag beschikbaar voor de miljoenen gebruikers van Odoo wereldwijd.

“Het is mooi dat wij als Belgisch bedrijf SMS communicatie via dit platform structureel veiliger en inzichtelijker hebben kunnen maken.”, aldus Yenthe Van Ginneken CEO van Mainframe Monkey. 

Verschillende Odoo Gebruikers gaven aan inzicht te missen bij de resultaten van SMS-campagnes, het afleverpercentage en andere statistieken van berichten die via Odoo werden verstuurd. “Hiermee loop je veel interessante data en insights mis”, stelt Yenthe van Ginneken. “Een integratie met Spryng bleek hierbij de ideale oplossing. Vanaf nu is het mogelijk om nauwkeurig te verifiëren wanneer een bericht is verzonden, naar welk nummer en op welk moment. Dit sluit aan bij onze missie om organisaties te ondersteunen in het optimaliseren van hun communicatie en bedrijfsprocessen”. 

Met de integratie van Spryng in Odoo kunnen bedrijven niet alleen inzicht krijgen in hun SMS-verkeer, maar kunnen ze ook profiteren van de hoogste veiligheidsnormen en aantrekkelijke tarieven. Bovendien liggen de ambities in deze samenwerking hoog. “Een messaging oplossing op maat van de klant met bijvoorbeeld features zoals met geautomatiseerde afspraken reminders of two way communication” zijn zeker mogelijk in de toekomst. 

Spryng staat bekend als een van de veiligste SMS-leveranciers in Europa. Bovendien is de provider als enige zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. Hierdoor voldoen zij aan de hoogste veiligheidseisen en bieden ze organisaties een veilig communicatiemiddel. Verder zijn de tarieven per SMS-bericht voordelig bij Spryng. Dit kan organisaties een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Met de gebouwde integratie kan overstappen van de standaard Odoo SMS leverancier naar Spryng eenvoudig. Het uitrollen en configureren van de app via Mainframe Monkey vergt een minimum aan inspanning en kan na de creatie van een account bij Spryng zo geregeld worden.

 

De Odoo app, ontwikkeld door Mainframe Monkey in samenwerking met Spryng, is vanaf nu beschikbaar voor alle Odoo klanten. Voor meer informatie over de integratie, raadpleeg dan integratie-pagina in de Odoo App-Store via deze link

 

Contactpersoon Spryng: 
Marianne Vols, Marketing en Sales Manager BELUX,
marianne@spryng.be, +32 25 88 19 31

Contactpersoon Mainframe Monkey:
Yenthe van Ginneken , CEO & Founder Mainframe Monkey
yenthe@mainframemonkey.com

Deel deze Spryng posts

Meer nieuws