Overheid

Hoe SMS zorgt voor een verbeterde dienstverlening

Bel ons

Gemeentelijke oplossingen

Gemeenten zijn continu bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Met een minimale investering kan door middel van SMS diensten de dienstverlening naar hun burgers beter en veiliger worden.

klm-logoKLM sms’t met Spryng

Uw rijbewijs ligt klaar en kan worden afgehaald op het Stadskantoor op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

Gemeentelijke oplossingen

Gemeenten zijn continu bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Met een minimale investering kan door middel van SMS diensten de dienstverlening naar haar burgers beter en veiliger worden.

klm-logoKLM sms’t met Spryng

Op 15 mei om 14.00 uur heeft u een afspraak bij de gemeente Antwerpen. Vergeet u niet uw legitimatiebewijs mee te nemen? Met vriendelijke groet, Afdeling Burgerzaken.

/

Marktleider Benelux

Spryng is dé specialist in het leveren van verschillende SMS diensten aan gemeenten. Wij bieden de mogelijkheid om eenvoudig per SMS te communiceren met uw burgers.

AANGESLOTEN GEMEENTEN

341

IN NEDERLAND

AANTAL GEMEENTEN

589

IN BELGIË

 

SMS toepassingen voor overheden

Naast het leveren van afspraakherinneringen per SMS, maken veel overheden en gemeenten ook gebruik van SMS authenticatie diensten van Spryng.

Bekijk meer toepassingen

Vandaag 15:30
Voer de volgende code in om uw e-mailadres te bevestigen: 464025

Wilt u weten hoe SMS uw organisatie kan verbeteren? Maak een afspraak

icon-conversationStandaardkoppelingen Wij hebben koppelingen met alle gemeenten in België en Nederland door een samenwerking met Centric en PinkRoccade. Beiden leveren Gemeente Basis Administratie systemen.

icon-conversationMogelijkheden Onze SMS Gateway biedt de mogelijkheid om burgers volledig geautomatiseerd en direct een SMS te sturen wanneer rijbewijzen of reisbescheiden af te halen zijn.

SMS notificatie bij afhalen paspoort of reisbescheiden

SMS notificatie bij afhalen paspoort of reisbescheiden

Middels de SMS Gateway van Spryng worden burgers per SMS volledig geautomatiseerd op de hoogte gebracht op het moment dat hun paspoort of reisbescheiden af te halen zijn. Daarbij wordt het SMS bericht ook direct gebruikt als stuurmiddel. Vanwege piekdrukte aan de balies in de ochtend, kiezen gemeenten ervoor om burgers over de gehele dag in te plannen waardoor wachtrijen worden geminimaliseerd.

Uw rijbewijs ligt klaar en kan worden afgehaald op het Stadskantoor op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

Afspraakherinneringen per SMS

Afspraakherinneringen per SMS

Middels onze SMS Gateway worden de burgers herinnerd aan hun afspraak bij de gemeente. Naast de datum en het tijdstip van de afspraak wordt er ook in het SMS bericht vermeld welke documenten zij dienen mee te nemen. In de praktijk blijkt namelijk dat veel burgers essentiële zaken zoals het afhaalbewijs, het verlopen document of een pasfoto vergeten mee te nemen naar het gemeentehuis.

Op 15 mei om 14.00uur heeft u een afspraak bij de gemeente Antwerpen. Vergeet u niet uw legitimatiebewijs mee te nemen? Met vriendelijke groet, Afdeling Burgerzaken.

SMS authenticatie

SMS authenticatie

Spryng levert aan verschillende gemeenten SMS authenticatie diensten. Middels SMS authenticatie kunnen de medewerkers van gemeenten extern inloggen op het beveiligde netwerk van de gemeente. Een medewerker voert middels een online userinterface zijn of haar mobiele nummer in en ontvangt volledig geautomatiseerd een SMS bericht met een inlogcode. Hierdoor kan de medewerker op een veilige manier thuis werken en toegang verkrijgen tot de benodigde documenten.

Voer de volgende code in om in te loggen: 464025