Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn account altijd over voldoende dekking beschikt?

Support • Tegoed • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn account altijd over voldoende dekking beschikt?

Spryng biedt u een minimum credit alert functie, die u automatisch waarschuwt wanneer uw credits bijna op zijn. U kunt zelf bepalen waar uw creditmeldingsdrempel ligt. Als u bent ingelogd, selecteert u in het menu SMS > Instellingen. Hier kunt u aangeven vanaf welk aantal credits u een mededeling wenst te ontvangen en of u deze via SMS of e-mail wilt ontvangen.